keskiviikko 20. elokuuta 2014

Pussailua

Osallistuin Britti-Suomi kangasvaihtoon kahdella paketilla. Siis lähetin kaksi pakettia ja sain kaksi, joltakin tuntemattomalta. Valmiin työn piti olla 40x80 cm ja siinä piti olla vähintään 20 % sen toisen lähettämiä kankaita. Toinen työ on täällä jo ollutkin, mutta tätä valittua ei saanut julkaista missään ennen näyttelyä.



Tässä on sen toisen kankaat. Ei paha ajattelin suunnilleen siihen asti, kun aloin tehdä sitä. Välillä oli kaikki ideat täysin hukassa, mutta parit kaavatkin olin jo piirtänyt. Taas kerran kävi niinkuin aika usein töissäni. Päässä pyöri suunnitelma, josta ei heti alkuunkaan tullut työhön mitään. Paitsi tässä, kun oli nuo kankaat, joita piti käyttää. Omasta kaapista löytyi hyvin noihin sopivaa. Tuo valkopohjainen on siinä ja siinä, mutta muuten olisin voinut noita samoja kankaita ostaa itsekin.


Olisi se alkuperäinenkin ollut puu, mutta aivan toisenlainen. Kun tämä oli valmis, niin se oli tasapainoton ja tylsä. Alustakaan en voinut enää aloittaa, vaikka kankaita ehkä olisi ollutkin. Mitähän lisäisin. Tuolin, kukan, pensaan, pari ihmistä...


Yhtäkkiä puun alle lehahti pari lintua. Nämä on tämmöisiä jokulintuja. 


Ja tässä koko työ. Nimi piti valita niin, että hyvin puutteellisella englannintaidollani osasin kääntää sen: Suudelma.




5 kommenttia:

  1. Kerrassaan vallan mainio työ! Upea!

    VastaaPoista
  2. Ai kuinka ihanaa nähdä tämä hauska työ. Aivan hulvaton. Hymyilyttää.

    VastaaPoista
  3. Tämä on ihan paras! Humoristinen, taidokkaasti tehty ja ties mitä vielä.

    VastaaPoista
  4. Kyllä on hieno työ! Juuri jokulinnut sopivat puun alle mahtavasti. Hyvä, että lehahtivat juuri siihen!

    VastaaPoista