torstai 26. maaliskuuta 2015

Pääsiäiskortteja

Ohjasin pääsiäiskorttipajaa ja kun aika oli lyhyt, koitin saada yksinekrtaisia malleja. Samaa ryhmää olen ohjannut monesti aiemminkin - ihan ilman mallikortteja, kun omaa mielikuvitustaan käyttäen kuitenkin tekevät aivan ihania kortteja. Ovat niin tottuneet käyttämään omaa päätään, että vain pari uutta käytti mallikorttejani hyväkseen.
Käytössä oli kierrätysmateriaalia ja ihan uuttakin.


Pala mainoksesta, josta joku oli jo napannut itselleen pari perhosta.


Vaatekuvastosta löytyi valmiiksi koristellut munat.


Vaatekuvastomateriaalia näilläkin tirpusilla. Ei mennyt heti ihan kohdalleen, joten leikkasin kuviosaksilla reunan vähän viistoksi. Ei näyttänyt hyvältä. Nyt kortin sisäosassa on joltakulta jäänyt hukkapala vaaleanvihreää perhospaperia.


Tapettkirjasta pala boordia ja pari valkoista tipua.


Lisää boordia ja vähän muuta väriä jostakin lehtimainoksesta.


Samaa aihetaa doodlaillen. Tätä olen tehnyt tosi paljon, kylläkin puhelimessa puhuen ja nuoruudessa tein niistä korttejakin. Nyt ovat taas suosioaa ja doodlauksen sanotan auttavan keskittymiseen ja aivotoimintaan muutenkin. Tämä myös rauhottaa, sen olen huomannut elämässäni aika monet kerrat, kun väsymyksen tai pahan olon vallitessa, tartun kynään ja paperiin. Mitään nimeä en tälle ole aiemmin tiennyt ja valtaosa tuotoksista on päätynyt roskiin. Aika monet niistä olen piirrellyt sanomalehtien reunoihin tai lehtien mainoksiin, jos niissä on ollut yksivärisiä pintoja. Myös joitain mainosten vaatteita, astioita tai huonekaluja on saanut uudet kuvioinnit.
Enää ei tarvi sanoa, että mulla on tylsää tai muuta negatiivista, nyt doodlailen :D2 kommenttia: