tiistai 22. heinäkuuta 2014

T1

Peltilautastyöt ovat vielä nimettömiä ja kulkevat toistaiseksi koodeilla T (tarjotin) ja aloitusjärjestys. Neljä on valmiina ja yksi ehkä menee purkuun/muuttumisleikkiin näyttelyn jälkeen.
Virtain näyttelynrakennusreissulla kävin kahdella kirpparilla ja vanhan roinan varasto täytti muun maussa kahdella uudella peltilautasella, joten näille on jatkoakin odotettavissa.


Kuusikulmiokukkien tukipaperit leikkasin suunnitteluarkista. Kukat ovat silkkiä ja valmiina niiden koko on noin 2,5 senttiä.


6 kommenttia:

 1. Käsittämättömän pieniä kuusikulmioita. Itse en näkisi tehtä tuollaisista mitään edes liimaamalla. Onnistunutta näyttelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ensimmäisiä minikuusikulmioita piti harjoitella. Kun löytyi sopivan paksuinen kangas, nämä alkoivat sujua. Tämä oli ensimmäinen kokeilu silkistä.
   Ensimmäiset pikkukukat tein jo aikoja sitten ja silloin tuli puheeksi toisen vaihdevuosia aloittelevan kanssa, että noista saisi tilkkuilijalle sopivat pillerit. Teinkin niitä sitten purkillisen, mutta muutossa se solahti jonnekin, josta ei ole vielä tullut esiin. Hormonipilleritkin tein, vähän toisella systeemillä semmoiseen painolevyyn - joka päivälle eri värinen pilleri. Ja joltakulta sain levyn, jossa on ollut isoja pillereitä - siinä jokaisessa kuplassa on pieni ruusu.
   Ehkä pitäisi alkaa tehdä jotkut "ikäpillerit!, kun vielä näkee ja tuommoiset pikkuruiset jutut pysyy jotenkin näpeissä :)

   Poista
 2. Kaunis tämäkin. Aivan mielettömän pieniä kukkasia. Niissä on ollut näpräämistä, minulta häviäisi osat moneen kertaan, jos noin pientä alkaisin kasata. Hyviä näyttelypäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Virtain perinnekylän Makasiini on hyvä näytelypaikka, kun siellä käy paljon ihmisiä. Tilkkunäyttelyihin osuu ihmisiä, jotka eivät ole tulleet alueelle tilkkujen vuoksi. Jotkut miehet jäävät ulos odottamaan, kun vaimo katsoo työt, mutta onneksi aika moni mieskin uskaltautuu sisään asti.
   Noita valmiita osia kyllä välillä vähän häviääkin, vaikka laitan ne heti rasiaan ja kokoan kukkia sitä mukaa, kun osat valmistuvat.

   Poista