tiistai 3. marraskuuta 2015

Syyssade

Killan haasteet jatkuvat, valmiina toinen eli lokakuun pistokas. Uusi tehtävä ja edellisen julkaisu jokaisen kuun viimeisenä viikonloppuna. Tässä tehtävässä pyydettiin reaktiiviväreillä värjättyä kangasta, jota on jatkettu painamalla ja kirjomalla. Koko oli vapaa, isoa on hauskempi tehdä innoitti tehtävän antaja. Pysyttelin aanelosessa, kuten se ekakin.
Idea tuli heti, kun luin tehtävän, mutta kun ei ollut vielä kiirettä, niin lopulta en ollut edes ajoissa valmis.


Pohjapala ja vuori on samaa kangasta, haljuksi jäänyt sinikeltavihreä. Kokeilin punaisiakin, mutta juuri sillä kertaa ei pohja- ja kuviokankaiden punasävyt tuntuneet sopivan yhteen. Osa tikkauksista on kaikkien kolmen kerroksen läpi, osa vain pinnassa ja niiden tarkoitus on lähinnä värittää.


Kuviopala on jokamiehen lakanakangasta ja puut olen painanut kangaskaupasta ostetulla laatalla. Ensin tummaa ja muutama painallus vielä, niin väri vaaleni.


Koko työ. Pieni, mutta tikkaaminen kävi silti lopulta kivuliaaksi. Kun olin myöhässä, niin vain tikkasin ja tikkasin. Sain houkuteltua esiin pitkään levossa olleen tenniskyynärpään ja vanhan rannevaivan. 

Seuraava aihe on jo tiedossa, pitäisköhän aloittaa...3 kommenttia:

  1. Hieno työ ja taitavasti työstetty!

    VastaaPoista
  2. Tasapainoinen ja kaunis, kiireesi ja vaivasi eivät näy työn jäljessä.

    VastaaPoista