maanantai 4. tammikuuta 2016

Salamointi

Ompelutyöt näyttävät jääneen lähes pelkästaan haastetöiden varaan. Joulun aikaan olen ollut paljon menossa, siskon talvehtiessa etelässä on ollut enemmän vastuuta vanhemmista ja sit vielä iski monen vuoden tauon jälkeen kova flunssakin, joten äänettömällä mennään ainakin vielä tänään. Onneksi muuten olo on vähän parempi jo.

Neuliaisten joulukuun pistokkaassa ompelimme saumoja läpikuultavaan kankaaseen ja aiheena sai käyttää vaikka oman kodin pohjapiirustusta.


Kun teen omistani aanelosen kokoisia, niin ihan kaikkia saumavaihtoehtoja ei voi käyttää. Valitsin katesauman ja pussiin ommellun sauman. Käytin työhön indigovärjättyä puuvillaorrganzaverhoa. Sieltä tuli vielä vähän lisää yksityiskohtaa. Se pohjapiirroskin oli alkuun mallina, mutta kun aika alkuun meni yksi sauma väärälle puolen, enkä alkanut sitä purkamaan, niin osa asunnon seinistä meni peilikuvaksi ja sitten en enää sen mukaan tehnytkään. 2 kommenttia:

  1. Paranemista, ei oikein sovi naiselle olla äänettömänä. Jännä kokeilu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Toissapäivänä ei yhtään ääntä, eilen vähäsen, tänään ei yhtään, huomenna... Mut kurkku ei ole enää kipeä, että jotain edistystä eikä kuumekaan ehdi enää tänään nousta kovin korkeaksi.

      Poista