maanantai 29. helmikuuta 2016

Mallipalojen hurmaa

Forssan museo haki vapaaehtoisia mm. mallipalarumbaan. Ilmoittauduin mukaan. Olen nyt pari aamupäivää ollut mukana pinssipajassa ja kun kulmikkaista paloista leikataan pyörylöitä, niin niistähän jää ihan hyvää korttimateriaalia, joten roskiksen sijaan niitä on nyt kulkeutunut mukanani kotiin.


Pinssejä on tehty kahta kokoa, yllä vähän isompia ja alla pieniä.


Kirjanmerkeissä on sisällä maalaushuopaa. Alimmassa on taustalla keltaista, muissa lyhennetyn verhon kangasta. Mustaa lukuunottamatta nauha on tullut jonkun vaatteen mukana. Keltaiseen lisäsin konekirjonnalla kankaan tyylistä kukkaa.


Oikean yläreunan sinisessä kortissa käytin suoraan roskapaloja, muissa olen leikannut niitä tavallisilla tai harkkosaksilla. 

Toisen pajalaisen käsittelyyn osui lastenkangastilkkuja. Kuvat olivat liisan isoja pinsseihin, mutta aika sopivia kortteihin - niillä muilla roskilla höystettynä, valmistui kolme korttia.


Verhokankaisen mallitilkut ovat harvaa kangasta, joka noissa erottuu hieman tummempana. Jatkoin kuviota konekirjonnalla. 

Ja materiaali riittää vielä jonkinmoiseen määrään kortteja. 

6 kommenttia:

 1. Menevätkö kortit myyntiin vai miten käytät ne?

  VastaaPoista
 2. Mahtava määrä päällystettyjä pinssejä! Miten kivoja kortteja, olet sinä mestari näissä!

  VastaaPoista
 3. Paljon kaikkia ihania kankaita ja kauniita kortteja! Olet mahdottoman taitava tekemään kaikesta pienestäkin jotain suurta.

  VastaaPoista
 4. Ei voi kuin huokaista kun katselee näitä sun ihkuja tekeleitä!

  VastaaPoista