keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Helmikuun haaste

No niin, killan helmikuun haastekin valmistui ajallaan, kun oli pidennetty kuukausi.
Ruutuja, mustavalkoista ja ripaus väriä, koko 30x30 cm.
Mustia kankaita mulla ei juurikaan ole. Paitsi sit penkomisten jälkeen lopulta kuitenkin ihan riittävästi. Piirtelin postisiin luonnoksia, kun niissä on hyvää yksiväristä tilaa. Tekisinköhän vaihteeksi jotain säännöllistä, ihan suunniteltua. Tasaruutuista erialisista mustista ja yksi ruutu valkoista ja jotain värillistä. Ei ollut niin paljon mustia tilkkuja.
No, ehkä noin puoliksi mustaa ja valkoista. Ruutuja ja vähän punaisia tereitä. Tylsä?Järjestelin rasiaan museon mallitilkkuja ja kokeilin samalla miltä yksi verhokangaspala näyttäisi mustalla pohjalla. Työ alkoi kulkea omia ratojaan. Onneksi oli vielä roskiksessa vastikään hajonneet housut, että sain lisää mustaa. Myöhemmin löytyi vielä yksi poplarin selkämys, joten tämän työn ja muutaman kortin tulevaisuus oli hanskassa.


Vasemmassa yläkulmassa tilkun kulma, oikeassa koristenauhaa ja alareunassa samaa tyyliä vapaalla tikkauksella. 


Kun punaiset menivät hiukan toispuoleisesti, niin väritin tussilla pienen tasoitusläikän. Tussia käytin myös valkoisen vähentämiseen mallitilkussa, siihen mustaa.


Pieni verotus miniän peitekankaisiin - oikeassa reunassa ja työ valmistui yhdessä illassa. Seuraavana aamuna pientä viilausta vielä (mm. ne tussivärjäykset). Nyt on vielä päättämättä kuinka päin tämä olisi oikein päin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti